dijous, 22 de gener del 2009

Traducció Prove it all night (Bruce Springsteen)

He estat treballant molt dur per tenir les mans netes, aquesta nit conduirem la carretera plena de pols que va de Monroe fins Angeline per comprar-te un anell d’or i un preciós vestit blau. Nena, només un petó i ho tindràs tot.

Un petó per segellar el nostre destí, per demostrar-ho tota la nit. Demostrar-ho tota la nit, nena, no podem fer una altra cosa, així que demostra-ho tota la nit i jo t’ho demostraré tota la nit a tu.

Tothom té una gana, una gana que no pot resistir. Hi ha tantes coses que vols, tu et mereixes molt més que tot això. Si els somnis es fessin realitat, oh, no seria preciós? Però això no és cap somni, estem vius aquesta nit. Noia, ho vols, ho agafes, en pagues el preu.

Demostrar-ho tota la nit, nena, aixeca el farol, demostra-ho tota la nit i jo t’ho demostraré tota la nit a tu.

Recull-te el cabell en una llarga cua blanca, reuneix-te amb mi als camps, darrera de la dinamo. Escoltes les seves veus dient-te que no hi vagis. Ells ja han fet la seva tria i mai no sabran que se sent en robar, en fer trampes, en mentir, com és viure i morir. Demostrar-ho tota la nit, nena, no podem fer una altra cosa, així que demostra-ho tota la nit i jo t’ho demostraré tota la nit a tu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada